The ngeunah dahareun Polandia!

Sareng kumaha upami henteu tuangeun anu saé ngajantenkeun waktos istirahat khusus? Muhun, inuman, leres?! Dahareun alus tinimbang jeung daging hipu jeung suung jeung saos creamy… enya! Abdi bogoh dahareun Polandia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *